Skip to content

Az ima jövője – a jövő imái

2006/02/02

Délben Kovács Lajossal együtt felkerestük a Mária Rádió stúdióját. Lajos felajánlotta nekik a Pár-beszéd korábbi adásait, főleg interjúit Pepi bácsival. Magam abban reménykedem, hogy a non profit pr szeminárium egyik csoportja az új adót választja témául. Meggyőződésem, hogy hálás feladat és nagy kihívás lesz! Alakuló önkéntes központunk meg mindjárt ki is írhatja az ottani “állásokat”. A rádiónál nagy szükségük van és lesz lelkes segítőkre. Fizetés imában. De persze a munka is ima lesz. Reggeltől estig.

A nap egyébként is a jövő jegyében állt, a kollégiumi beruházásokat tárgyaltuk a lehetséges kivitelezővel, aki már hat éve is szép munkát végzett nálunk. A harmadik emeleten is kialakítjuk a kétszobánként közös zuhanyzót, amely eddig is norma volt a földszinten és az első emeleten.

Este új kollégistánkkal, aki civilben egy call center munkatársa, a portál és honlap fejlesztéséről beszélgettünk. Ott hirdetjük a kollégiumi férőhelyeket is, miután március 4-ére pótfelvételit hirdetünk. Erre reflektálva, új közmondás született: jobb előbb, mint soha.

Reklámok
No comments yet

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s