Skip to content

Senki se fog csalódni

2012/02/28

Madarász Endre

Ma még elfoglal a toborzás a következő, a 18. MbJ szemináriumra. Közben befutottak a hiányzó ajánlások az előző, a 17. szeminárium résztvevőitől. Mint láthatjátok, mindenki azt emeli ki, ami számára fontos. Ez nem meglepő.  Az talán inkább, hogy ennyiféle eltérő igényt egyszerre tudunk kielégíteni! Ezt nem kizárólag és nem is elsősorban magam tapasztalatának tulajdonítom – sem e tapasztalat(ok) sokszínűségének, – hanem  a csapatszellemnek, mely mindjárt a nyitóesten kialakul.  A kihívás az, hogy ezt „exportáljuk” saját cégeinkbe, szervezeteinkbe.

A legnagyobb öröm, hogy sokan már hétfőn, az együtt töltött hétvége után halasztás nélkül nekilátnak terveik megvalósításának. Még nagyobb öröm hallani, mint legutóbb a siófoki Nyílt Napon, ha valaki azt meséli el a többieknek, ahogy a krízisből megedzve jött ki, és ezt, ő személyesen, az MbJ jótékony hatásának, az ott tanultaknak tudja be.

Milyen jó lenne, ha az együtt gondolkodásból együtt cselekvés is születne!

Íme, további három ajánlás!

Bakó Csaba

Közgazdászként, menedzsment tanácsadóként, szervezetfejlesztőként számomra a MBJ erőssége nem is az új információkban rejlett, hanem a sok hasznos menedzsment elv átismétlésében, továbbá Ulrich atyától és a résztvevőktől származó gyakorlati példák megismerésében. Nagyon sok inspirációt kaptam, számos ötletet írtam fel magamnak a 3 nap során, és a többiek tanácsai is igen hasznosak voltak. Ulrich atya egyik javaslatát már a szemináriumot követő első munkanapon alkalmaztam. Végül, de nem utolsó sorban: örülök, hogy megismerhettem a résztvevőket.

Bakó Csaba, IFUA Nonprofit Partner

csaba.bako@nonprofitpartner.hu

Nagy Béla

Amellett, hogy mindenki tudja, milyen fontosak a képzések, tréningek minden szakember számára, azt is megtanultuk, hogy ezek bizony sokszor unalmasak, meglehetősen sematikusak is egyben. Ha valaki rövid időre meg szeretne állni és szívesen kilépne a saját bőréből, hogy egy kicsit olyan aspektusból mérje végig önmagát, múltját és jelenét, amilyenből még nem tette, esetleg a megszokottól teljesen eltérő ötletekre, tanácsokra vágyik, akkor itt a helye. Senki nem fog csalódni! Köszönöm a három napot!

Nagy Béla, főszerkesztő, Out Of Office magazin

 www.outofoffice.hu 

A Szeminárium

1. / Irányt mutat magánéletünk és napi munkák teljesítéséhez

Kiss Anna

2./  Megtanít arra, hogyan fedezhetjük fel a másik ember értékeit

3./  Megújulásra késztett, rádöbbent arra, hogy változtatni szükséges eddigi éltünkön

4./  A Szentírás szavai sokat segítenek az élet viszontagságiban

5./  Mindenkinek ajánlom, akinek fontos, hogy munkáját lelkiismeretesen végezze

Könyves Kálmánné, Kiss Anna

XVI. kerületi Önkormányzat

No comments yet

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s