Skip to content

Hétfői séta (A Fuga Rádióban)

2013/12/17

Séta riport után

Tegnap, hétfőn (december 17-én) este a FUGA Rádióban interjúvolt Rózsa Péter. Itt halhattok meg.  Kísérőm volt olyan szemfüles, és lefényképezett a mobiltelefonjával. Íme!

IMG_2286 (2)

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a fekete bakelit telefon egy kincs volt, irigyelt státuszszimbólum? Most meg óvodások is eljátszanak vele. Mármint a mobil utóddal. És mindenhova elkísér. A rádióhoz is!

Azaz a rádiókhoz.Mert hogy már nem csak egy van. Mindenkinek lehet rádiója… Például egy kkv-nek is. Lehet, hogy ez a leghatásosabb médium a jövőben? Legalábbis lokális üzletnek. Mit gondoltok?Láttátok már exkluzív telefonmodellemet? Illik az MbJ-hez, avagy? A kezemet figyeljétek, ahogy Rudolfo mondaná!

Karácsonyi modell

Karácsonyi modell

A z adás után felpezsdülve még bolyongtam egy kicsit az esti Budapesten. Íme, néhány kép.

Reklámok
5 hozzászólás leave one →
 1. Hódsági Éva permalink
  2013/12/17 19:02

  Meghallgattam a riportot, nagyon jó hangulatú, lendületes iramú volt. A riporteri kérdések, megnyilvánulások is érdekesek voltak. Az MbJ-ről már sokat tudok, de mindig kapok új információkat. Köszönöm! Egyértelmű, hogy az Atya lubickol a médiaszereplésekben és tényleg jó hallgatni, mert érdekes.(A fülhallgatós kép jó!) Egy ember azt csinálja amiben jó! Ha semmiben, akkor meg főzzön… Remélem jól sikerülnek a karácsonyi fogásaim, mert most nagyon “nagy” akarok lenni, jönnek Lányomék Unokámmal együtt!
  Nagyon szép az Atya telefonja. Ez saját ajándék? S csak nem Jolly Joker van a tetején? Izlések és… Az élő szobor igen érdekes, hogyan tud valaki levegőben ülni???

  • kissulrich permalink*
   2013/12/17 23:08

   A “Jolly Joker” egy tízezer forintos, melyet véletlenül a telefonnal egyidejűleg halásztam ki a zsebemből! Így összeragadtak 🙂

 2. Hódsági Éva permalink
  2013/12/18 07:27

  Megnyugodtam, ez azért jobb. A pénznek meg pénztárcában lenne a helye…:)

  • 2013/12/20 00:53

   H. Éva!-Ha megharagszol is, de megkérdezem,-tudod Te mit csinálsz?-Nem veszed észre?-Segítsek?-Hol hízelgő dicséreteket osztogatsz, hol bántó szurkálódással kritizálod, -Ulrich Atyát a nyilvánosság előtt. Ez nem vicces! Azt hiszem ilyen hozzászólásokra nincs szüksége! Ő több tiszteletet érdemel!
   A fotós egyébként egy nagyon eredeti pillanatot kapott el,-szuper jó!-Nekem tetszik!
   És rend ide vagy oda… ( U. A. egyébként nagyon rendszerető-aki őt ismeri tudja, hogy éppen tőle lehet tanulni!)…de az élet tele van spontán mozdulatokkal,-nem várt fordulatokkal. És –nem éppen az a szép benne, ha nem minden egy bevett “rend ” szerint történik? A vicces fordulatok adják az élet “sava borsát”!

 3. Hódsági Éva permalink
  2013/12/22 17:02

  Kedves Cs, Katalin! – a tisztelet és a humor szerintem megfér egymással.Messzemenően tisztelem Ulrich Atyát, Ő ezt nagyon jól tudja. Egyébként pedig az életben pont az a szép, hogy nem vagyunk egyformák és nem minden egy bevett ” rend” szerint történik. (ahogy írod) ” A vicces fordulatok adják az élet “sava borsát”!.- teljesen egyetértek. Amikor úgy éreztem, hogy esetleg megjegyzésem több lett volna “vicces” -nél, privát levélben elnézést kértem Ulrich Atyától. Egyelőre Ő nem jelezte, hogy bármiért is megharagudott volna rám.

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s