Skip to content

Gyökeres jóság

2015/02/13

 

Te is tudsz?A napokban felkérést kaptam utódomtól, Naszádos Márk friendraisier-kollégától.

Kérését szívvel-lélekkel támogatom. Márk utódom, amennyiben ő vette át a friendraisinget, a magyar jezsuiták forrásfejlesztését, melyért én voltam 5 évig felelős. De szívemhez nőtt az általa támogatandónak jelölt GYÖKEREK projekt azért is, mert kollégistáim, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium akkori és korábbi diákjai kezdeményezték a mélyszegénységben élő határon túli gyerekek nyaraltatását a kispesti kollégiumban. Ezért megkapták 2010-ben a Junior Príma díjat 

ÉRTÜK TEGYÉTEK!

ÉRTÜK TEGYÉTEK!

Most, miután több korábbi támogató kiesett, a nagyszerű kezdeményezés folytatásához a ti segítségetek is kell.

 

A további Jó Hír, hogy ez még pénzetekbe sem kerül, csak egy kattintásba. Minden mást Márk leírt. Mivel én már szavaztam, jelzem, hogy a sikeres szavazás érdekében utána vissza kell igazolni a szavazást, és ehhez egy butucska kódot (szám és betű-kombináció) le kell másolnod. Ugye, nem felejted el?

 

Kérek minden szavazót, jelezze, hogy összesen hány szavazatra nőtt a szavazatok száma az ő szavazatával. Köszönöm a gyerekek nevében is!

 

Ulrich

 

Ui. Szétküldenétek saját címlistátokra is?

 

A tennivaló:

logo (1)

 

A bécsi “Unruhe” magánalapítvány 2012 óta évente díjaz Ausztria, Csehország és Magyarország területén megvalósuló társadalom-megújító projekteket. Idén a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégiumból induló Gyökerek Tábor és Mozgalom projekttel indult a Jézus Társasága Alapítvány a neves SozialMarie-díj elnyeréséért.

Három projektet közönségdíjjal is kitüntetnek. Az érdeklődők 2015. február 10-28. között www.sozialmarie.org/publikumspreis oldalra kattintva  adhatják le közönségszavazatukat. A közönségdíjról kizárólag a közönség dönt. Azaz mi! Azaz te is!

Válasszátok a Gyökerek Tábor és Mozgalom – “WURZELN – SOMMERCAMP UND BEWEGUNG” című jezsuita projektet. Szavazzatok most, hogy ki ne fussunk a határidőből.

KONKRÉTABBAN: A www.sozialmarie.org/publikumspreis oldalon a cím egy részét (Elég: WURZELN) a keresőbe – “Suchen” ablakba – beírva könnyen rátalálsz. Kattints az “Én választásom” – Meine Wahl – menüpontra, s kövesd a további utasításokat, hogy szavazatod érvényes legyen. A rendszer küld pillanatokon belül egy e-mailt az általatok megadott címre, arra kell kattintani, és a biztonsági kérdésre válaszolni (ez a buta kód J), s már kész is a szavazat!

 

S kiderült, mindez magyarul is megy:

 

Reklámok
2 hozzászólás leave one →
 1. kissulrich permalink*
  2015/02/13 13:21

  Most értesültem, hogy magyar nyelven is ki lehet tölteni:

  http://sozialmarie.org/projektek/gyokerek_tabor_es_mozgalom.4498.html?
  module=38&mywbContentTypeCtrlAction=Item&mywbContentType_id=1 –

 2. Csalótzky Annamária permalink
  2015/02/14 00:23

  Nem olyan nehéz ha én is ki tudtam egyből tölteni,aki a PC-s bravurokban gyatra :)))

Szólj hozzá!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s